Sunday, 28 August 2011

#0 - It's me, Mama

Hi kepada bakal reader Mama disini!

Mama disini cuma mahu berkongsi tentang imaginasi jiwa Mama kepada anda semua. Di bawah adalah serba sedikit tentang diri Mama. Nama Mama terpaksa dirahsiakan atas dasar privacy buat diri Mama & keluarga. Jangan pula ada yang berkecil hati ya ;)

Nama: Dirahsiakan
Umur: 30++
Status: Divorcee
Orientation : Once a bisexual women but turns to be a lesbian till now ;)

Tujuan Mama menulis bukan untuk membangga diri dengan apa yang pernah Mama bayangkan atau lalui, Mama cuma mahu berkongsi dengan wanita sekalian yang kadang mempunyai rasa yang sama seperti Mama. Mama sebagai seorang wanita memahami hati wanita lain yang kadang terlalu kecewa bercinta lalu memilih jalan untuk menyukai kaum sejenis. Mama sangat open-minded mengenai hal ini, jadi Mama rasa tak salah kita berkongsi cerita dan pandangan. Untuk cerita pertama yang Mama tulis nanti, ia akan dibuka kepada umum tetapi untuk sambungannya, Mama akan berikan access kepada invited readers sahaja. Bukan bermakna Mama kedekut, tapi Mama sendiri pernah tertipu dengan lelaki yang menyamar sebagai wanita dan Mama tidak mahu dilabel jalang oleh sesetengah mereka yang tidak faham.

Cerita yang Mama akan tulis disini merupakan imaginasi Mama yang Mama bayang-bayangkan. Ia hasil tulisan Mama 100% kerana Mama telah hantarkan cerita Mama pada website ini : erotikcerita.com
& telah disahkan asli oleh pihak mereka.
Cuma nama watak Mama terpaksa ubah demi menjaga nama masing-masing.

Itu sahaja setakat ini dari Mama. Tunggu post Mama yang pertama :)


Lots of love,
Mama



11 comments:

  1. Hi.

    Enjoyed throughly reading your stories. Its good to know that someone else shares the same interest.

    You have a good grasp on writing. Taklah macam setengah2 stories out there yang kononnya is written by females tetapi sekali baca dah tahu budak2 jantan yang menyamar les.

    Keep up the writing and look forward towards more sensual stories from you.

    ReplyDelete
  2. thanks jasnita

    just add YM mama if you want to know the latest story :)

    hanayori30@yahoo.com

    Again. Thanks.

    LOTS OF LOVE

    ReplyDelete
  3. hi,

    i seriously not sure how to express this feelings yet cerita akak buat emy rasa macam betul-betul terjadi pada emy. thanks so much for the experiences.

    hope to hear more stories from you kak.

    emyliajulia



    ReplyDelete
  4. Jadikan ceria sebagai pengajaran,pengetahuan&pengalaman.terima kasih mama sebab meluahkan perasaan&nasihat mama amat berguna jua.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Lambat sikit, mama masih tulis ke cerita2 ni.. sbb ceritanye sgt2 best!

    ReplyDelete
  7. Best sangat cerita ni.. Buatkan saya nak baca tiap hari..
    Tumpang Iklan
    Ha..besar macam ni baru mantap
    Baru isteri sayang..ermm
    >>>Enlargexl:Besarkan Zakar <<<

    ReplyDelete
  8. Itu pilihan peribadi mama. Tak ada beza kalau jadi lesbian,asalkan mama masih buat kebaikkan dan laksanakan tanggungjawab wajib yang lain.

    ReplyDelete